PLP Pääkkönen Oy juhlii 50 vuoden taivaltaan Joensuussa

1973 Hitsaamo J. Pääkkönen >
1984 Polttoleikkauspalvelu Pääkkönen Ky >
2012 PLP Pääkkönen Oy

PLP Pääkkönen Oy, aiemmin tunnettu nimillä Hitsaamo J. Pääkkönen ja Polttoleikkauspalvelu Pääkkönen Ky, juhlii 50 vuoden taivaltaan Joensuussa. Yrityksen perusti Juhani Pääkkönen vuonna 1973, ja siitä lähtien toiminta on kehittynyt ja laajentunut nykyisten yrittäjien, Anne ja Janne Pääkkösen johdolla.

Alkuaikojen keskittyminen hitsaukseen laajeni vuonna 1984 polttoleikkaukseen, ja vuodesta 1986 lähtien yritys on edelleen laajentanut tarjontaansa sisältämään plasma- ja laserleikkauksen sekä särmäyksen. Investoinnit uusimpaan teknologiaan ja omiin toimitiloihin ovat olleet yrityksen kasvun kulmakiviä.

PLP Pääkkönen on säilyttänyt perheyrityksen nopean reagointikyvyn ja erinomaisen kyvyn huolehtia sopimusasiakkaista, mikä on ollut avain menestykseen vuosien ja vuosikymmenten ajan. Yritys on sitoutunut jatkamaan tällä menestyksekkäällä tiellä myös tulevaisuudessa.