Mittatarkkuus on ehdoton särmäyksen lähtökohta

Siihen osaava ja kokenut henkilöstö, sekä asianmukainen särmäyspuristinten valikoima ja muut laitteet, antavat täydelliset edellytykset. Laitteistomme särmää myös järeämpää terästä mittatarkasti. Särmäys on on osana sujuvasti etenevää tuotantoprosessiamme.

Hyödynnä vahvaa menetelmäosaamistamme ja sujuvaa tuotantoprosessiamme – laskemme sinulle tarjouksen, johon sisältyy särmäys, aihioiden valmistaminen kustannustehokkaasti poltto- tai plasmaleikkauksella sekä tarkkojen yksityiskohtien muotoilu laserleikkauksella.

Käytössämme on erittäin tuotantovarmat ja kehittyneet särmäyspuristimet - Särmäys Pääkkönen

Laitteisto

Käytössämme on erittäin tuotantovarmat ja kehittyneet särmäyspuristimet: suomalaisen Alikon puristimet ja alankomaalainen servotoiminen SafanDarley muodostavat monipuoliset ja mittatarkat tuotantomahdollisuudet.

Särmäyspuristin Aliko 800T/6000

Tarkka ja monipuolinen

Alikon kotimaisella särmäyspuristimella voidaan tehdä erittäin mittatarkkoja särmäystöitä myös paksusta teräksestä. Kysy lisää PLP Pääkkösen särmäyspalveluista!

Luotettava, kestävä ja tarkka särmäyspuristin Aliko 400T/4200 - PLP Pääkkönen

Särmäyspuristin Aliko 400T/4200

Luotettava, kestävä ja tarkka

ALIKO särmäys­puristimet valmistetaan Suomessa asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaisiksi. ALIKO särmäyspuristimet ovat huippulaatuisia, ja tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin särmäystarpeisiin.

Moderni ja tehokas - Safan E-BRake 150-3100 | PLP Pääkkönen

Safan E-Brake 150T/3000

Moderni ja tehokas

E-Brake servotoimiset särmäyspuristimet ovat nopeita ja tarkkoja. Servotoimisuus voi nostaa tuotantotehokkuutta jopa 30% – nopeaa ja kustannustehokasta särmäyksen alihankintaa PLP Pääkköseltä!

Kestävä ja tarkka levyleikkuri Aliko 3000/12 - PLP Pääkkönen

Levyleikkuri Aliko 12mm/3000

Kestävä ja tarkka

Suomalainen levyleikkuri Aliko 12mm/3000 takaa hyvän lähtökohdan särmäykseen ja muihin tuotantoprosesseihin.