Yritys - PLP Pääkkönen

PLP Pääkkönen Oy

PLP Pääkkönen Oy – tuttavallisemmin polttoleikkauspalvelu on toiminut yli 40 vuotta Joensuussa. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1973, jolloin nykyisten yrittäjien Anne ja Janne Pääkkösen isä, Juhani Pääkkönen, perusti hitsausyrityksen. Vuodesta 1986 alkaen yritys keskittyi polttoleikkaukseen. Asiakaspalvelu, tinkimätön työn laatu, ja keskittyminen rohkeasti omaan erikoisalaan ovat tuottaneet tulosta, ja kasvattaneet uskollista asiakaskuntaa.

Alusta saakka PLP Pääkkönen on investoinut uusimpaan teknologiaan ja omiin toimitiloihin. Vuonna 2007 aiemman toimitilan viereen, Helatien puolelle, nousi kokonaan uusi halli, johon on keskitetty laserleikkauksen tuotantovaiheet. Tuotannonohjaus- ja laiteinvestointien myötä yrityksen palvelutarjonta on entistä laajempi.

Perheyrityksen nopea reagointikyky ja hyvä huolehtiminen sopimusasiakkaista ovat olleet Pääkkösten menestymisen salaisuus kautta vuosien ja vuosikymmenten. Sillä tiellä yritys aikoo myös jatkaa!

Plasmaleikkaus - PLP Pääkkönen

Yhteystiedot

Salpakatu 16, 80100 Joensuu
puh. 010 321 5400
tarjoukset[at]plp.fi
tilaukset[at]plp.fi

Janne Pääkkönen, gsm 050 384 4642
Anne Pääkkönen, gsm 050 384 4640

Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@plp.fi

Yritys - PLP Pääkkönen

Pääkkönen työpaikkana

PLP Pääkkönen työllistää paljon ammattilaisia erilaisissa metallialan työ- ja tuotantotehtävissä. Hae rohkeasti työpaikkaa alla olevalla lomakkeella!

PLP Pääkkönen työpaikkana

Ota yhteyttä tai jätä avoin työhakemus

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa yhteyttä, tai jättää vapaamuotoisen työhakemuksen PLP Pääkkönen Oy:lle.